Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
nharwood

Junior Member
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #1 
I have been enjoying my home built DNA 200 mod for two weeks now and I love it. It has become my all day device and except for one minor item I think it is working perfect for me.

Forgive me if these issues have been reported already.

1) On the board I received I think the up / down button pinouts are incorrect labeled in the manual but since you released a software option to swap them, that is resolved but the document should be updated if not already done.

2) I tend to pull brief 1-2 second drags then wait 5 seconds or so for the next drag but the 5x lock seems to activate on a regular basis requiring me to unlock often from these unintended lockouts. That logic should be tightened up to reset the lock feature if not completed in a very brief period of time. I might be the only one dealing with this since I haven't seen it mentioned before, but it is the only 'bug' in the device that I have noticed.

Thanks for producing such a great product and for allowing early adopters to test!

Regards,

Nathan
protovapor

Junior Member
Registered:
Posts: 20
Reply with quote  #2 
you may want to doublecheck the connections to the fire switch and/or the quality of signal from the switch. if need be, a filter capacitor may help.
nharwood

Junior Member
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #3 
Thank you for your response. I agree it is a problem with the fire switch. As I have been paying more attention and when I do not fire with 'authority' the screen flickers rapidly. Now that I mash the fire button it hasn't happened again.

Love this board!
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.