Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Jonnybfast

Junior Member
Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #1 
My friends theiron has the led flashing when on stand by.
any ideas how to switch this off? 
retird

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,187
Reply with quote  #2 
Post a screenshot of the LED settings of the Theme tab in Escribe.  It may be a setting that needs to be changed.  You say the LED flashes while on standby.  Is it connected to EScribe during this standby?
__________________
I am not an employee of and do not represent Evolv Inc.  My opinions are just that and are not meant to be fact or even correct.

Jonnybfast

Junior Member
Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #3 
my vt75 doesn't do it but my friends theiron does, we've been through escribe, only assumption is when it's on stanby it flashes and when locked it doesn't

retird

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,187
Reply with quote  #4 
So, what were/are the settings for the LED in the Theme Tab in EScribe for your buddy's mod and what are the settings for your vt75?
__________________
I am not an employee of and do not represent Evolv Inc.  My opinions are just that and are not meant to be fact or even correct.

Jonnybfast

Junior Member
Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #5 
firing - blue
charging - red
normal - no box
Jonnybfast

Junior Member
Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #6 
Problem solved he had normal operation led on, thank you [smile]

Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.