Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment   Page 3 of 3      Prev   1   2   3
steamer861

Member
Registered:
Posts: 34
Reply with quote  #31 
Quote:
Originally Posted by VapingBad
I don't think the soldering is the issue, maybe it's not the best, but it doesn't look dry and is a lot better than some I've seen in commercial mods.  The ground pads often come like that and I happen to know where Steamer got his boards from and he has made at least 8 other working DNA 200s.


Thank You VB [smile] I tried to write all the old soft wears to it, I went down the list.
The screen problem went away [smile] But now even worse the USB wont charge the battery any more and one of my cells is real weak [frown]
Down around the 1 volt range [frown] another is 2.46 & the last one is 3.20 
I tried a hard reset & nothing happened also tried to do the usb regeneration charge on the battery pack & it wouldn't  work either, I'm pretty sure what ever is wrong with this board it's software related [frown]
I will be the first to admit I'm not the best with a soldering Iron.
But I can get by, Not only have I built 9 other DNA200's I have built 8 DNA30's and 10 DNA40's. I was confident on this particular board my soldering was solid.

My plan all along was to make this ERM enclosure a 75 watt mod, But being impatient & having a spare 200 just sitting here I got a battery from Evolv & just put it together.
Now seeing how my battery is probably screwed, I will just wait for the new board & keep the DNA200 for a spare if/when it gets back from RMA.
black lace

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 861
Reply with quote  #32 
Quote:
Originally Posted by VapingBad
I don't think the soldering is the issue, maybe it's not the best, but it doesn't look dry and is a lot better than some I've seen in commercial mods.  The ground pads often come like that and I happen to know where Steamer got his boards from and he has made at least 8 other working DNA 200s.


Unfortunayly vb no disrespect everyone entiteled to an opinion but i disagree with yours on this occasion, i am looking at heated flux staining around the ground out tab as well as solder, the soldering that can be seen is very bad, moor hot dirty flux bonded, no alloying of the two surfaces can be seen, a dry as you like to say, or porus joint may have been easier identifiable as suss, but reading through the thread would he have addressed them, i think not, we have still not yet seen the soldering at the jst tabs. And for someone who has built 18 plus mods leaves me asking "whats the craick:, also for you to say you know who he had the boards off,,, what on earth has that got to do with anything. Are you saying they are selling boards fetched out the bin?
The op will go allong with anyone who says somthing favourable , i havent said i oppose an rma its not my buissiness, i even said flip the board out and check your jst tabs because its coming out anyway.. if your backing him up because you wish to keep sweet the person you happen to know gave him the boards, your opinion is biase...




I could have done a better job in the brownies and i would have got a badge ta put next ta me tea pot badge..
prahaps if he wraps it up with vinegar and brown papper and puts it to bed, it will be better on day five, lmao
Drallam

Junior Member
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #33 
was there ever a fix or cause for this, I have a mod doing this right now. sitting static no atomizer screen lights up. out of warranty the mod builder said it was a board issue. just checking before I rip it out and RMA the board.  Have not hooked it up to escribe set up as a 167 with dual 18650 in a G+.  Any information would be appreciated.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.