Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
garyss.smith

Junior Member
Registered:
Posts: 7
Reply with quote  #1 
Hi Guys.  I have 2 hcigar vt75s and have had them for about 6 months.  One of them recently had its screen grow so that the battery indicator is half cut off.  I thought that the screen itself had moved so I took it apart and the screen has not moved.
Upon looking at it very closely the right side W is just touching the right side but the left side battery indicator is  two wide and abour 1/2 of it is cut off.
So my question , is there a solution?
I have already reinstalled the firmware and no change.
thanks
retird

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,187
Reply with quote  #2 
You might copy the .ecig file from the good VT75 to your computer and then upload it to the other VT75 and see if that helps... or if you have a copy of the .ecig file of the offending device just upload it again...
__________________
I am not an employee of and do not represent Evolv Inc.  My opinions are just that and are not meant to be fact or even correct.

garyss.smith

Junior Member
Registered:
Posts: 7
Reply with quote  #3 
great idea.  I made a copy of both of the devices when they were new. 
I will try that and post the results.
Thanks
garyss.smith

Junior Member
Registered:
Posts: 7
Reply with quote  #4 
well I loaded the original file and i it is not better, so I loaded the original file from the black one and again no better the left side of the screen is just slightly cutoff.
If I change the screen to left instead of right then the battery is ok but the W is now cut off.
Dang.
retird

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,187
Reply with quote  #5 
hum.... wondering if it could be a problem with the display, ribbon cable, or ribbon connection at the board....  you might start a ticket with Evolv and explain what is going on and let them guide you....  

https://helpdesk.evolvapor.com/index.php?a=add&category=1



__________________
I am not an employee of and do not represent Evolv Inc.  My opinions are just that and are not meant to be fact or even correct.

garyss.smith

Junior Member
Registered:
Posts: 7
Reply with quote  #6 
Ticket Opened, 
Hope there is an answer
gary
ANTONIS

Junior Member
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #7 
same issue here.....Any solution???

garyss.smith

Junior Member
Registered:
Posts: 7
Reply with quote  #8 
Sent message to evolve, they asked for pictures sent them .
Then asked me to send mod in to them for repair.
They thought it was a failing screen.
Now just waiting
Gsry
HolmanGT

Avatar / Picture

Member
Registered:
Posts: 41
Reply with quote  #9 
Quote:
Originally Posted by garyss.smith
Sent message to evolve, they asked for pictures sent them . Then asked me to send mod in to them for repair. They thought it was a failing screen. Now just waiting Gsry


Gary,

Don't panic, I have sent them a couple for repair in the past and they are usually fast as hell! and do really good work.

George,
garyss.smith

Junior Member
Registered:
Posts: 7
Reply with quote  #10 
Thanks George I was getting antsy just waiting
Again thanks george
garyss.smith

Junior Member
Registered:
Posts: 7
Reply with quote  #11 
My vt75 just came in the mail today. Works perfectly no more enlarged screen.
It appears that Evolv replaced the whole board as when i connected it to Escribe it was listed as a new device.

Anyway all is well now
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.