Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Vap3on

Avatar / Picture

Junior Member
Registered:
Posts: 12
Reply with quote  #1 
Looking for help I ordered a 200 a couple of weeks ago here in the UK.

Mod built yesterday after waiting for the 3D case to be printed.

Screen blanks on firing randomly, sometimes it's blank on firing 5 times in a row then it stays on for 1 or 2 fires then blank then on. The frequency is random.

The problem is the same with no Atty or Atty attached, reflashed to latest firmware, reset the board, hard reboot its always the same.

The board always fires even when blank, there is no screen glitching. The only issue is on firing.

Anyone have any ideas? 

2015-07-22 15.07.47.jpg  2015-07-25 18.55.08.jpg 
  

John

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 500
Reply with quote  #2 
Can you save your settings file and post it here? There are a number of screen settings, and one blanks the screen out when you are firing. If you post the .ecig file of your settings (you'll have to zip it) we can see what combination of things is causing this. 
scoopy

Avatar / Picture

Member
Registered:
Posts: 310
Reply with quote  #3 
Vape on is that the slutlabs case from shapeways
__________________
[wave]
Vap3on

Avatar / Picture

Junior Member
Registered:
Posts: 12
Reply with quote  #4 
@John I have left the mod back in the city I will dump the ECig file when I get back next week. 

@scoopy yes that's the one! [wink]

KTMRider

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 188
Reply with quote  #5 
Is the display ribbon pinched? I had the same problem with my 3d printed box by BlueRidgeDog. The screen would blank out when I touched the fire button. I replaced it with a display from my other DNA200 and it works now. I carefully pre-bent the ribbon so it would collapse down and away from the fire button when installing and it's working great now. 

I need to find/buy/steal another display for my other DNA200 now. 
Vap3on

Avatar / Picture

Junior Member
Registered:
Posts: 12
Reply with quote  #6 
@KTM You are the second person to say this today and something tells me given how tight and tricky getting everything installed is in this case. I may have done that I have a spare screen and board so will have a look next week! 

Hope you get another screen sorted!




scoopy

Avatar / Picture

Member
Registered:
Posts: 310
Reply with quote  #7 
Vap3on what battery and 510 do u have in them...I got a fully max battery and varitube 510 and am currently waiting on my case....how long did ur case take.....do they really take 3 weeks
__________________
[wave]
KTMRider

Avatar / Picture

Moderator
Registered:
Posts: 188
Reply with quote  #8 
Quote:
Originally Posted by scoopy
Vap3on what battery and 510 do u have in them...I got a fully max battery and varitube 510 and am currently waiting on my case....how long did ur case take.....do they really take 3 weeks


I got a print from Sculpteo. They give up to a 30% discount for economy shipping (usually a week later). I went with that and got mine within 10 calendar days. I got economy shipping too but it shipped overnight from France. They use a SLS printer and it's very precise. 
Vap3on

Avatar / Picture

Junior Member
Registered:
Posts: 12
Reply with quote  #9 
Yup either I damage the screen or it was faulty from new but a new screen fixed all problems.

Many thanks for everyone's help!
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.