Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment   Page 1 of 3      1   2   3   Next
goinclubbin

Junior Member
Registered:
Posts: 3
Reply with quote  #1 
It's just as the title says.  when I install Tempered NI200 28 gauge.  It reads it as kanthal and doesn't give me temperature protect [frown] Any suggestions?

Thanks
VapingBad

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 2,449
Reply with quote  #2 
No real answers, just suggestions while you wait for an answer.
Try it on a DNA40/25 to see if that's the same.  Fire it up a few times letting it cool to see if refinement mode catches it.  This happened to me a few times in the first week or two with the DNA40 and was always a connection problem.

__________________
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •

Latest versions of EScribe: DNA 200/250DNA 75
Common problems
goinclubbin

Junior Member
Registered:
Posts: 3
Reply with quote  #3 
I'll try that thanks
goinclubbin

Junior Member
Registered:
Posts: 3
Reply with quote  #4 
I tightened u my screws, soft rebooted it and it works.  Thanks!
VapingBad

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 2,449
Reply with quote  #5 
Glad you got it sorted, strangely I had one on my DNA40s drop out of temp mode about an hour after I posted, that was caused by a poor battery connection.
__________________
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •

Latest versions of EScribe: DNA 200/250DNA 75
Common problems
Bern18462

Member
Registered:
Posts: 46
Reply with quote  #6 
Mine is doing the same everything is tight and still dont change over I'm out of ideas ... How do I restart the board
retird

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,187
Reply with quote  #7 
Did you run Atomizer Analyzer?  What was the results?


__________________
I am not an employee of and do not represent Evolv Inc.  My opinions are just that and are not meant to be fact or even correct.

VapingBad

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 2,449
Reply with quote  #8 
You restart form EScribe Tools menu, these problems are almost always connectivity or less often poor battery connection.
__________________
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •

Latest versions of EScribe: DNA 200/250DNA 75
Common problems
Bern18462

Member
Registered:
Posts: 46
Reply with quote  #9 
Idk what that is .... And the ohms are always at 0 ...
Bern18462

Member
Registered:
Posts: 46
Reply with quote  #10 
Everything is soldered solid but then again I didn attach the board to box with the bolt location ..... Is that a thing I should do?
VapingBad

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 2,449
Reply with quote  #11 
If the ohms are a 0 then you have a short, if I were you I would try another atomiser.
__________________
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •

Latest versions of EScribe: DNA 200/250DNA 75
Common problems
Bern18462

Member
Registered:
Posts: 46
Reply with quote  #12 
I did that  and both are the same ... The lock is off for the ohms and it still fires the coil but with no ohms on screen..
retird

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,187
Reply with quote  #13 
Quote:
Originally Posted by Bern18462
I did that  and both are the same ... The lock is off for the ohms and it still fires the coil but with no ohms on screen..


Are you running the latest version of EScribe and firmware update and have you looked at Device Monitor for anything unusual while device is connected to EScribe?

__________________
I am not an employee of and do not represent Evolv Inc.  My opinions are just that and are not meant to be fact or even correct.

Bern18462

Member
Registered:
Posts: 46
Reply with quote  #14 
I'm trying to download that now
Bern18462

Member
Registered:
Posts: 46
Reply with quote  #15 
IMG_20150719_124527293.jpg 
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.