Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment   Page 1 of 5      1   2   3   4   Next   »
giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #1 
Hi guys, was making some adjustment in my new Therion 166, but forgot to save a copy of the factory settings file.(.ecig I thinks)  Was wondering if anyone has a copy or knows how to obtain a one? Any assistance would be greatly appreciated. Have learned alot in this forum & havin a blast!!
giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #2 
I was able to get in touch with the good folks over at Lost Vape through Facebook, and the sent me a copy of the .ecig file for the Therion 166. I am attaching a copy here for any other noob's like myself who makes the silly mistake of changing settings before saving the old ones while tinkering.

 
Attached Files
ecig Therion166.ecig (7.56 KB, 639 views)

kb242017

Junior Member
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #3 
why cant i download it sorry newbie here 
giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #4 
You should be able to just left click on the file & download it. I just checked & it works on my end. I did figure out that the wire material profiles that are in this .ecig file are off. The  curve for SS304, SS316L, TI1 & Nickel are all the same. You will need to go to steam engine & download the .csv's for these wires.
shugg1967

Avatar / Picture

Junior Member
Registered:
Posts: 11
Reply with quote  #5 
Quote:
Originally Posted by giz_60
I was able to get in touch with the good folks over at Lost Vape through Facebook, and the sent me a copy of the .ecig file for the Therion 166. I am attaching a copy here for any other noob's like myself who makes the silly mistake of changing settings before saving the old ones while tinkering.
shugg1967

Avatar / Picture

Junior Member
Registered:
Posts: 11
Reply with quote  #6 
Thanks i didn't save factory setting either ...thanks for the link ..therion 166 is my first DNA mod its simple and awesome ..

shugg1967

Avatar / Picture

Junior Member
Registered:
Posts: 11
Reply with quote  #7 
I set my battery pack on my Therion 166 but my battery life sucks after setting it i use sam-25rs i put in 2500 mah and 7.4v pack, it done the rest my batterys were charged fully should they have been fully charged ??  ..does that sound right??? i have reset it back to factory setting maybe it will be better .. before i set the battery pack it  had great battery life but after i set it ,seems to go down quicker any suggestions ???
giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #8 
That setting is to adjust the accuracy of the battery life indicator. Are you sure your battery were truly draining or are you going by the battery indicator on the unit? To get the best results, you will need to perform a battery analyzer test on a set of batteries. You can find info on how to perform this test in the Battery section of this forum.
shugg1967

Avatar / Picture

Junior Member
Registered:
Posts: 11
Reply with quote  #9 
I got ya it never showed weak battery but it shows empty on  indicator so you prob right ..thanks ill preform analyzer test ..thanks so much for info 
giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #10 
When I ran the battery Wh calculator in Escribe, it calculated that the Wh's of my batteries quite a bit higher than what the battery analyzer came up with. The calculator came up with 22.2 Wh's & the analyzer 16 Wh's. So you will probably find that the actually Wh's are going to be lower than what the calculator came up, with once you run the battery analyzer.
kitoespinas

Junior Member
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #11 
Is there any admin who can help me out? I can't open some posts in the forum... i'm having the same problems with you guys in this forum. i want to download the .ecig file previously posted by giz_60 but it says "your account needs to be approved..." yet I got the email saying my forum account has been approved.
i'm sorry if this is the wrong the thread to be posting this in, its my first post in this site and i don't know where else i could contact an admin. [frown]
giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #12 
Hi kitoespinas, sometimes it will take a little while for the forum's system to allow you post or download attachments, even though you have received an email stating that your account has been approved. Wait a bit and try again. When I first signed up, took a couple of hours, but you will eventually be able to download the .ecig file!
VapingBad

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 2,449
Reply with quote  #13 
As giz_60 said there seems to be a delay and there is nothing more we can set on your account than the approved status that allows you to post.
__________________
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •

Latest versions of EScribe: DNA 200/250DNA 75
Common problems
mavoso

Junior Member
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #14 
Thank you, just did the same mistake today.
At this moment im not yet allowed to download files.
Can someone please share another download link? 
giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #15 
Try your download in a couple of hours
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.