Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment   Page 1 of 2      1   2   Next
iamiam

Junior Member
Registered:
Posts: 5
Reply with quote  #1 
Are the LED colors configurable? Because I'm not seeing anything in eScribe; it would be nice to associate different color for each profile or battery status. Right not it's just magenta, kinda hoped it was more than that.
retird

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,187
Reply with quote  #2 
Configurable for "firing", "charging", "charge complete", and "normal operation" but not for profiles.
__________________
I am not an employee of and do not represent Evolv Inc.  My opinions are just that and are not meant to be fact or even correct.

VapingBad

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 2,449
Reply with quote  #3 
You set a begin and end colour for a time period and these can be chained together.  The default charge light starts black and changes to red over 2 seconds, then red changing to black in 1 second.  So the glow grows twice as fast as it fades making a more interesting affect.
LEDsettins.png 


__________________
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •

Latest versions of EScribe: DNA 200/250DNA 75
Common problems
MegaVape

Junior Member
Registered:
Posts: 8
Reply with quote  #4 
Is there a on or off setting for the LED?
dwcraig1

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,248
Reply with quote  #5 
Quote:
Originally Posted by MegaVape
Is there a on or off setting for the LED?
I haven't looked for it yet but yes you can turn it off.
It's at the bottom of the "Themes" page.

__________________
I am not connected with and do not represent Evolv Inc. All opinions are my own. They are just opinions and may not be correct.
ChunkyButt200

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,516
Reply with quote  #6 
Quote:
Originally Posted by MegaVape
Is there a on or off setting for the LED?
right click inside the colored box you want to delete. click the X and "poof" gone. delete all the colored boxes and no more led light show. might want to save the theme before you start deleting just in case you change your mind and forget how get your colors back or something. or restore defaults might bring them back to factory settings.

__________________
1.21 JIGAWATTS............GREAT SCOTT!........WHAT THE HELL IS A JIGAWATT?
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •
Latest versions of EScribe: DNA 200 • DNA 75  Common problems
EVOLV HELP DESK - https://helpdesk.evolvapor.com/?a=add
LOST VAPE WARRANTY REPAIR - http://www.lostvaperepaircenter.com
vorlon

Junior Member
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #7 
hello how and with what made you the green gradation thx

I found thx

__________________
 hcigar vt200 & hcigar vt75
jjmato

Junior Member
Registered:
Posts: 3
Reply with quote  #8 
just click on near the end of the box and select color black.. and then it will automatically change to gradient
vlastik63

Avatar / Picture

Junior Member
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #9 
Hello,
How to set the normal operation of the diode (blue), which is only lit when compressed Fire.
How to adjust to shine even for longer after leaving the fire?


Edit: I figured it out.There's one hidden field. [crazy]
1.jpg 


__________________
(Please excuse my English is Google translator.[smile])
alfie

Junior Member
Registered:
Posts: 21
Reply with quote  #10 
I've got an SMY sdna75

I've got colours set for fire, charging, charged and normal but for some reason it glows a weird purple colour for a couple of seconds after I've taken my finger off a button. I thought this was when the "normal" colour was supposed to come on.... Normal is set to blue; none of my colours are set to purple.

Any ideas why it might be doing this please?

Thanks folks
retird

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,187
Reply with quote  #11 
Fire... blue
Charging... red
Charged.... green
Normal.... (not set)

Those are the setting on my DNA75.... (not a SMY device)

When not plugged in to charge I get no led color until firing...
Upon firing I get blue.

When plugged into charge and I fire I get momentary purple (millseconds) as it turns blue. Charge and charged colors are as set... only time I get purple is when plugged to charge...

You get purple for several seconds???

My settings:

Untitled.png 
Red and blue make purple...  

download.jpg 

__________________
I am not an employee of and do not represent Evolv Inc.  My opinions are just that and are not meant to be fact or even correct.

alfie

Junior Member
Registered:
Posts: 21
Reply with quote  #12 
yep, for a couple of secondsand even if it's not charging (the only option set to red)
I get the purple if I let it go into standby and then press + or - rather than fire

charging is red/black
charging is green/black
firing and normal are the same blue

it's confusing me
retird

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,187
Reply with quote  #13 
Can you post a screenshot of your settings as I did???
__________________
I am not an employee of and do not represent Evolv Inc.  My opinions are just that and are not meant to be fact or even correct.

alfie

Junior Member
Registered:
Posts: 21
Reply with quote  #14 
yep, here it is:

leds.jpg

retird

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,187
Reply with quote  #15 
Try setting them to settings I posted and adding yellow as your "Normal" and see what you get. Set all to 1.00
__________________
I am not an employee of and do not represent Evolv Inc.  My opinions are just that and are not meant to be fact or even correct.

Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.