Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
onel0ck

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #1 
I had a problem with my rock box dna 40. The ohm keep on jumping. I try to change another tank and clean up the connector but result didn't change anything. Sometimes it taste burn but just setup new coil. Anyone experience with this kind of problem?

ChunkyButt200

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,516
Reply with quote  #2 
it's a connection problem, onel0ck. somewhere between the board and your build. anything from a bad 510 solder joint, loose broken 510 wiring, to loose atty post screws, contact coils etc.
__________________
1.21 JIGAWATTS............GREAT SCOTT!........WHAT THE HELL IS A JIGAWATT?
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •
Latest versions of EScribe: DNA 200 • DNA 75  Common problems
EVOLV HELP DESK - https://helpdesk.evolvapor.com/?a=add
LOST VAPE WARRANTY REPAIR - http://www.lostvaperepaircenter.com
onel0ck

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #3 
it mean i need to resolder the 510 wiring? Any manual to disassemble rock box mod?
ChunkyButt200

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,516
Reply with quote  #4 
i would contact the vendor you purchased the mod from before taking anything apart. ask for a return or exchange.
__________________
1.21 JIGAWATTS............GREAT SCOTT!........WHAT THE HELL IS A JIGAWATT?
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •
Latest versions of EScribe: DNA 200 • DNA 75  Common problems
EVOLV HELP DESK - https://helpdesk.evolvapor.com/?a=add
LOST VAPE WARRANTY REPAIR - http://www.lostvaperepaircenter.com
onel0ck

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #5 
thanks ChunkyButt200 for info..i will check it with my vendor. any recommended mod using evolv dna?
ChunkyButt200

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,516
Reply with quote  #6 
seems you're a low wattage vaper, seeing you own a DNA 40 device. you might want to look into the Lost Vape Epetite DNA 60. it's like a DNA 40 except it has EScribe capabilities (and 20 extra watts). 
__________________
1.21 JIGAWATTS............GREAT SCOTT!........WHAT THE HELL IS A JIGAWATT?
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •
Latest versions of EScribe: DNA 200 • DNA 75  Common problems
EVOLV HELP DESK - https://helpdesk.evolvapor.com/?a=add
LOST VAPE WARRANTY REPAIR - http://www.lostvaperepaircenter.com
IMPORTKILLR

Member
Registered:
Posts: 46
Reply with quote  #7 
Yes. Definitely check ground straps "wire" make sure the threaded part of your 510 connector is tight in the mod as that completes your ground path. I had that problem in 1 of my hana v4's where I even swapped out the dna board and still had the same problem and by dumb luck I happened to tighten even though it felt tight the 510 connector in the mod and after days of crap it solved the problem completely. Even make sure the wiring to the board is all soldered nice, no loose solder joints. I can't think of much more except for making sure battery connections are tight but that usually don't cause that problem. Goodluck and may the vape gods be with you!
onel0ck

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #8 
This rock box 40 I couldn't repair because the connector stuck with the body. I also still can't figure out how to take out the connector and best thing that mod just sleep inside my drawer..haha.. I bought new mod but still looking DNA mod. In Malaysia the price quite expensive for DNA mod because everybody know the DNA chip is the best.[smile]
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.