Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment   Page 1 of 70      1   2   3   4   Next   »
David Campbell

Junior Member
Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #1 
Crickets is probably a good sign [smile] I've been running this for a couple days and haven't had any issues.

In unrelated news, the Starre Pro (unexpectedly) sets a new high bar for TC tanks with pre-made coils.
Vape_Like_A_Boss

Member
Registered:
Posts: 65
Reply with quote  #2 
I've been running this since it was introduced and everything's been fine for me with escribe and the firmware, although I haven't done much with TC, it's been almost all Kanthal operation.
AllenH

Member
Registered:
Posts: 43
Reply with quote  #3 
I've been running for a day here, TC with my wonky RDA and single twisted Ni200 coil 28ga, 13 or so turns.  Seems quite stable.  Haven't played with locked ohms yet.
VapingBad

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 2,449
Reply with quote  #4 
I have been using this version for a few days and all good including override ohms and res lock, like the resistance on the new/same coil prompt.
__________________
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •

Latest versions of EScribe: DNA 200/250DNA 75
Common problems
James

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 304
Reply with quote  #5 
Added a link above to the 7/27/2015 EScribe version. Main feature: 2S support.
vaporlips

Member
Registered:
Posts: 48
Reply with quote  #6 
Successful update - Using Windows 10.
__________________
VaporLips Custom Box Mods
Gm111

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 138
Reply with quote  #7 
thanks for putting the two decimal points displayed in material profiles guys, much appreciated.
Vape_Like_A_Boss

Member
Registered:
Posts: 65
Reply with quote  #8 
Perfect update install on Windows 7 x64 and successful board flash first try.

I just successfully installed the new EScribe using the above exe and it installed perfectly. So I plugged up my DNA 200, and it notified me of the update. I chose to update the firmware, and it worked the first time, smooth as butter.

So far I can only say the escribe install and firmware flash worked perfectly, and the mod seems to be working fine for the few minutes I've been vaping on the new firmware. I'll update this after vaping it a while and let you know if I find any bugs or problems with the mod while using the new firmware.

So far, it's just like it should be though.

James, thank you so much for providing the change logs with the update links. I know it's not at all a necessity but people like me really enjoy reading them and it gives us a better idea of things to watch for during testing.
retird

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,187
Reply with quote  #9 
Installed 7/27/2015 .exe and firmware update using Windows 8.1.  Installed without issue.
__________________
I am not an employee of and do not represent Evolv Inc.  My opinions are just that and are not meant to be fact or even correct.

JLIT

Avatar / Picture

Member
Registered:
Posts: 39
Reply with quote  #10 
So excited having the option to use 2S and should I decide to go through with 3S builds, just flash the firmware back. Awesome addition so soon!
VapingBad

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 2,449
Reply with quote  #11 
The fw does both 3S & 2S it is just a setting on the Mod tab next to Battery - Capacity
__________________
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •

Latest versions of EScribe: DNA 200/250DNA 75
Common problems
JLIT

Avatar / Picture

Member
Registered:
Posts: 39
Reply with quote  #12 
Quote:
Originally Posted by VapingBad
The fw does both 3S & 2S it is just a setting on the Mod tab next to Battery - Capacity


Even better. Thanks! Downloading on POS laptop with Win 7 now [smile]

soulvape

Member
Registered:
Posts: 31
Reply with quote  #13 
With the new firmware in temp mod, i can set 600 fahrenheit, but in c(grade) is stop by 300,that is to low.600 f is 315,6. Is it a bug?
John

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 500
Reply with quote  #14 
Not so much a bug as just stopping at nice, round numbers. You really don't want to be running at 300C either. 
James

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 304
Reply with quote  #15 
Added a link above to the 7/29/2015 EScribe version. Main feature: Stealth mode doesn't keep the screen off when you're choosing a profile. Kind of hard to switch profiles otherwise. [smile]
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.