Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
jdedonato

Junior Member
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #1 
Tried 20 cables. Wont connect. Got latest firmware and sotware and all my dna 200s connect fine. Shows battery charging though. Lavabox m issue?
ChunkyButt200

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,516
Reply with quote  #2 
welcome to the forum jdedonato. you are using an escribe that is compatible with both the dna 75 and 200?  first try and restart your computer and use a known good usb cable that works for your other dna's you know WILL connect. if the mod vapes and charges just fine, but will not connect to escribe, my guess is the usb port data pins are bad (bad usb port).  
__________________
1.21 JIGAWATTS............GREAT SCOTT!........WHAT THE HELL IS A JIGAWATT?
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •
Latest versions of EScribe: DNA 200 • DNA 75  Common problems
EVOLV HELP DESK - https://helpdesk.evolvapor.com/?a=add
LOST VAPE WARRANTY REPAIR - http://www.lostvaperepaircenter.com
IMoL

Junior Member
Registered:
Posts: 9
Reply with quote  #3 
Quote:
Originally Posted by jdedonato
Tried 20 cables. Wont connect. Got latest firmware and sotware and all my dna 200s connect fine. Shows battery charging though. Lavabox m issue?


What version of EScribe are you running?  Older versions were not the same software for DNA200 and DNA75 boards. Current releases (SP3) can do both.
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.