Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Markez79

Junior Member
Registered:
Posts: 8
Reply with quote  #1 
Hi, I need some help! I have a new DNA250 mod and have the SS316 profile set up. However, when I put my goon on it in temp mode it shows Volts but when I put my Kennedy on it in the same mode it shows Watts....?! Can I change this to show watts for both? I read somewhere I can do this from the mod but can't work it out. Pictures attached. Cheers.

Attached Images
jpeg IMG_1206.JPG (198.06 KB, 11 views)
jpeg IMG_1208.JPG (166.36 KB, 11 views)

giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #2 
The screen fields can only be changed in Escribe...can you post a screenshot of the 'Screen' tab from Escribe...
Markez79

Junior Member
Registered:
Posts: 8
Reply with quote  #3 
Ok, thanks. Out of interest why do the screen fields change on different atomisers??
giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #4 
Will need to see a screen shot of your 'Screen' tab, but suspect that the mod is dropping out of TC on one atty...and you are seeing the 'Power' screen field settings...
Markez79

Junior Member
Registered:
Posts: 8
Reply with quote  #5 
Do you need to see a screen shot for both attys?
giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #6 
No, just a screenshot of the 'Screen' tab...
Markez79

Junior Member
Registered:
Posts: 8
Reply with quote  #7 
Attached

Attached Images
png Goon.PNG (22.89 KB, 19 views)
png Kennedy.PNG (22.66 KB, 15 views)

giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #8 
Ok, with the atty that is showing the volts, the mod appears to be dropping out of TC mode into Power mode. This is usually caused by unstable resistance....screws on build deck not tight enough...atty may need to be disassembled & cleaned, etc...
Markez79

Junior Member
Registered:
Posts: 8
Reply with quote  #9 
Ok - many thanks. I will give it a clean.

Thanks again
giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #10 
[thumb]
giz_60

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 796
Reply with quote  #11 
There could also be issues with the settings on the device, but seems how one atty is working in TC, probably an unstable resistance issue...
SadikYP

Junior Member
Registered:
Posts: 10
Reply with quote  #12 
Bit if the thread hijack here, but how are you finding the Rebel mod?

I've got one on order, hope it lives up
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.