Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Jentz9517

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 186
Reply with quote  #1 
See pic below : I have an issue with "ohms too high prompt" and towards end of vape temp protection now on most pulls. I don't seem to have a very strong 510 spring ? Usually lost vape is notorious for stiff springs.
my question where can I get one to fix this because as of now in atomizer analyzer it reads resistance without anything attached or could it be something else? Thanks
Edit: my other device does the same thing so maybe it keeps last reading?

Attached Images
jpeg image.jpeg (1.49 MB, 33 views)

VapingBad

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 2,449
Reply with quote  #2 
It is normal for AA to show a resistance when there is none.
__________________
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •

Latest versions of EScribe: DNA 200/250DNA 75
Common problems
Jentz9517

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 186
Reply with quote  #3 
Ya my new one did this also. I should have checked before post.
Jentz9517

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 186
Reply with quote  #4 
Quote:
Originally Posted by VapingBad
It is normal for AA to show a resistance when there is none.
do you know where I could get a replacement spring instead of sending device to lost vape?
retird

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 1,187
Reply with quote  #5 
Your picture shows 0.817 ohm's without atty ... is that the normal reading of your atty when attached? 
__________________
I am not an employee of and do not represent Evolv Inc.  My opinions are just that and are not meant to be fact or even correct.

Jentz9517

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 186
Reply with quote  #6 
Quote:
Originally Posted by retird
Your picture shows 0.817 ohm's without atty ... is that the normal reading of your atty when attached? 

It fluctuates between 0.765-0.774 good call I never thought of that. My other device runs this clone very well, maybe because it has a stiff spring. I just screwed on my authentic and it reads within 1 rarely 2
Jentz9517

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 186
Reply with quote  #7 
Thanks for jarring my memory. I have been away from escribe awhile and forgot the tell tale signs of a wonky 510 pin. The smy75 runs it well since it's nice and stiff but I need a better spring on the lostvape.
VapingBad

Avatar / Picture

Administrator
Registered:
Posts: 2,449
Reply with quote  #8 
Quote:
Originally Posted by Jentz9517
do you know where I could get a replacement spring instead of sending device to lost vape?

I don't know, I hear they use wave springs so you may have to pull the 510 apart and google for a matching spring.  You could try asking LostVape or asking VapeGeek.co.uk if they could order one.

__________________
• I am not employed by nor do I represent Evolv Inc.  All opinions are my own, they are just opinion not fact and can be wrong •

Latest versions of EScribe: DNA 200/250DNA 75
Common problems
Jentz9517

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 186
Reply with quote  #9 
Quote:
Originally Posted by VapingBad

I don't know, I hear they use wave springs so you may have to pull the 510 apart and google for a matching spring.  You could try asking LostVape or asking VapeGeek.co.uk if they could order one.

Yes I'm certain it's what it needs since it goes of without a hitch on the other. It had been fired 1730 times before I bought from the kid and he ran mostly competition drippers on it so It's seen better days! Thanks a lot again Retird and VB
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.