Evolv DNA Forum
Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


New Topic
Subject Author Views Replies    Last Post
High cell voltage, low watt hour glitch Mikey 81 0
by Mikey
Bent usb charging port aarongroover 135 1
by kraze6548
Warranty Service message out of blue alee132 308 2
by alee132
DNA 200 USB Chip heats up Issue. Jesterace 816 4
by Jesterace
uploading profile Fourbullies 132 6
by VapingBad
Black Screen Tonyg6918 1,070 6
by JaySoCal
Field selection in Escribe Rain 95 2
by Rain
Display problem West84 465 7
by scoopy
Simply frustrated. DDolan 191 2
by DDolan
balance issues
1 2
jopatken1 607 17
by Flavored
VapeCige vt200 major batt problem opatr05 1,002 6
by scoopy
Dead Hana Mod? Please help mcrg8630 408 12
by mcrg8630
External charger awsum140 113 3
by awsum140
DNA board discharging battery MADMODDER 358 4
by Teddybear
Strange screen bnitch 377 7
by turbocad6
Profile disappears Devilon 72 1
by VapingBad
Screen turns off after 10 seconds "check battery" Rff25 145 0
by Rff25
DEAD SCREEN starquestchris 390 6
by scoopy
Display stuck. Buttons unresponsive. trinityvapor 362 7
by wojzilla
Screen causing STEALTH and LOCKED mode when attached -- STRANGE. Phone Guy 307 2
by Phone Guy
Check Atomizer themyers 2,903 11
by blueridgedog
Firing Button Issue Logan314 225 5
by scoopy
Leakage current from USB killing the fuse?!
1 2
vapealone 939 29
by vapealone
Mod just stopped working ChefMagnum 959 12
by Dmo89
EE PROM Programing Failed trinityvapor 940 12
by laadam
Dead opus Pfb67 175 1
by blueridgedog
I have a problem updating my device firmware Tjroehr 352 1
by blueridgedog
Help Board comes on when usb plugged but still won't fire. RexBrown 346 7
by RexBrown
Hana modz v200 warranty service message
1 2
Schnell18t 2,199 21
by onefastvette
down button problems hogue480 237 8
by hogue480
Imbalanced battery Wmrs250 838 2
by blueridgedog
Dna200 screen died...(ribbon cable)
1 2
Phone Guy 655 15
by blueridgedog
Chip not reading battery correct? Gm111 121 0
by Gm111
Not reading atty iceman242242 137 1
by VapingBad
trouble with titanium
1 2
MADMODDER 4,238 20
by JLIT
Battery % jumping down
1 2
combatwombat 956 28
by scoopy
hana v200 resistance johnrbray7 221 3
by VapingBad
Board bricked by Battery Analyzer? azd2 1,122 12
by James
Temperature control not working bjmbonsignore 1,518 6
by Brandon
(Squonk) New build temperature control works but acting wierd epicwood 425 3
by epicwood
idk what happened josh king 154 0
by josh king
pinched screen ribbon = reboot? iandvaypes 335 5
by iandvaypes
Temp mode not working
1 2 3 4
Bern18462 2,760 46
by Ken Nutter
Error when trying to connect soulseek 759 11
by blueridgedog
blank screen computer won't read anything cabrera17 393 1
by cabrera17
Newest Firmware Update 8/7/15 promod2000avenger 1,040 8
by retird
Resistance reading not working Mpeterso1 263 4
by turbocad6
Ohms not showing ricsuth 161 6
by blueridgedog
Think I bricked a board. Error codes in Escribe? TS12000 1,286 14
by retird
Interesting temp control thing happened. Havoc340 790 9
by Havoc340
 
New Topic

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.